fbpx

Grafisch ontwerp dat je merk doet stralen.

Een moderne en overtuigende uitstraling voor je bedrijf.

Impactvolle ontwerpen

Grafisch ontwerp is een belangrijke hoeksteen van elke onderneming. Al van het eerste moment dat mensen in aanraking komen met je merk worden ze beïnvloed door de huisstijl van je bedrijf.

Door jouw bedrijf te voorzien van professionele ontwerpen op maat gaan we een positieve impact hebben op de perceptie van jouw klanten en het succes van je zaak.

Sterke service

Persoonlijke begeleiding en een correcte oplevering binnen de afgesproken termijn.

Maatwerk

Geen kant-en-klare sjablonen maar unieke ontwerpen op maat van jouw onderneming.

Jouw eigendom

Bij opleveren wordt je bedrijf 100% eigenaar van de gekozen eindresultaten.

Stappenplan

1. Plannen

Je wilt graag jouw bedrijf de uitstraling geven die het verdient, maar hoe pak je dat nu allemaal best aan? Ik geef je graag advies en samen komen we tot een heldere visie van je merk.

2. Voorstellen

De visie wordt vertaald naar 3 volledig uitgewerkte en unieke logo-voorstellen waaruit jij je favoriet kan kiezen.

3. Aanpassen

Het gekozen voorstel wordt aangepast op basis van je feedback. Ook de andere huisstijlelementen worden daarna ontworpen en voorgesteld.

4. Afleveren

Je krijgt alle bestanden van de eindresultaten die je mogelijk nodig zal hebben voor online en offline gebruik.

Samen jouw project eens bespreken?

Veelgestelde vragen.

Een professioneel logo met verschillende initiële opties en een volledig uitgewerkte huisstijl is al mogelijk voor budgetten vanaf €1000. Hoe hoger je budget, hoe uitgebreider we kunnen gaan met je project.

Na een vrijblijvend verkenningsgesprek krijg je steeds een offerte op maat van jouw doelen en wensen.

Dankzij een samenwerking met een professionele drukkerij kan ik dit voor je in orde brengen. Dit scheelt dan voor jou een hoop geregel.

Je kan er ook voor kiezen om zelf samen te werken met jouw drukkerij naar keuze. Hierbij zorg ik er voor dat je bestanden aangepast worden naar de specifieke richtlijnen van die drukkerij.

Er worden vooraf ingeschatte levertermijnen gecommuniceerd. Hierdoor weet je steeds wanneer je (ongeveer) een ontwerp kan verwachten.

Voor kleine projecten (banner, reclamebord, …) kan dit al binnen een paar dagen zijn, voor grotere projecten (volledige huisstijl) enkele weken.

Voor een nieuw logo worden er meestal een drietal opties uitgewerkt waaruit je kan kiezen. Deze keuze wordt vervolgens verder aangepast naar wens. 

Bij andere ontwerpen starten we veelal met één voorstel, tenzij anders afgesproken.

Er zijn standaard tot 3 revisierondes voorzien voor elk ontwerp. Dit is normaal meer dan voldoende om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Zelf ben ik gelokaliseerd in Lommel en kan ik met klanten in deze regio persoonlijk afspreken wanneer mogelijk en gewenst.

Met al de moderne communicatiemogelijkheden werk ik echter ook even vlot samen met mensen op locaties die ver buiten Lommel zijn.

Zo kunnen we bijvoorbeeld telefoneren en/of videochatten om op die manier toch persoonlijk contact te behouden.