fbpx

Je website laten presteren met online marketing.​

Doelgericht bezoekers aantrekken op Google met SEO & SEA.

Online marketing | 1

Bezoekers aantrekken

Een gebruiksvriendelijke website is cruciaal in deze tijden en overtuigt bezoekers van jouw aanbod. Uiteraard moet je ook voldoende bezoekers kunnen aantrekken.

Dit kan je doelgericht gaan doen met online marketing technieken zoals zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA).

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij zoekmachine optimalisatie wordt ervoor gezorgd dat je website steeds beter zichtbaar gaat zijn op Google en andere zoekmachines.

Google Ads (SEA)

Met Google Ads kan je advertenties plaatsen op Google voor relevante zoektermen binnen de regio(‘s) waar jouw onderneming zaken wil doen.

Stappenplan

1. Plannen

Je wilt graag beginnen met online marketing, maar hoe pak je dit best aan? Ik geef je graag advies en samen komen we tot een strategie waarmee we van start kunnen gaan.

2. Lanceren

We zetten samen het nodige op waarna de online marketing campagne opgebouwd kan worden. Zodra deze klaar is wordt deze gelanceerd.

3. Rapporteren

De resultaten worden actief in de gaten gehouden en aan je gerapporteerd. Elk kwartaal bespreken we (indien gewenst) persoonlijk de stand van zaken.

4. Optimaliseren

Er worden elke maand analyses en aanpassingen uitgevoerd om zo de campagne steeds verder te kunnen optimaliseren voor nog betere resultaten.

Samen jouw project eens bespreken?

Veelgestelde vragen.

Je hebt steeds de mogelijkheid om zelf je advertentiebudget te bepalen. Wel is het aangeraden om te starten met minstens €10 per dag oftewel ongeveer €300 per maand. Deze betaal je rechtstreeks aan Google.

Het beheren en optimaliseren van je advertenties is bij mij al mogelijk vanaf €195 per maand. Deze beheerskosten schalen op een eerlijke manier mee met je advertentiebudget omdat een groter advertentiebudget ook meer tijd en verantwoordelijk met zich meebrengt.

In verhouding worden de beheerskosten steeds minder wanneer je advertentiebudget groter wordt.

In totaal kan je dus al starten met een investering vanaf €495 per maand. 

SEO-trajecten zijn al mogelijk vanaf €250 per maand.

Hoe hoger je maandelijkse budget, hoe meer optimalisaties en analyses er uitgevoerd kunnen worden.

Nee, zeker niet. Er wordt wel altijd afgesproken om het eerste kwartaal aan boord te blijven zodat er voldoende tijd is geweest om te testen of de online marketing campagne een goede investering is voor je bedrijf.

Je bent voor de rest steeds vrij om op elk moment te beslissen er mee te stoppen. Je campagne(s) worden dan voor je stilgezet op het gewenste moment.

Je dient wel nog de beheerskosten van de maand waarin je hebt opgezegd te betalen.

Je hebt steeds zelf toegang tot je Google Analytics dashboard. Hier kan je alle gegevens in detail bekijken.

Daarnaast wordt er ook elk kwartaal, indien gewenst, een gesprek ingepland waarbij we de resultaten persoonlijk bespreken.

Absoluut, het is meer dan begrijpelijk dat je vooraf niet zeker bent of online marketing iets voor jouw bedrijf is.

We maken dan een campagne voor een kwartaal op basis van een zelfgekozen budget.

Na dat kwartaal ben je vrij om te kiezen of je het al dan niet wilt verderzetten.

Er wordt gebruik gemaakt van een kwartaal zodat er voldoende tijd is geweest om resultaten te boeken.

Zelf ben ik gelokaliseerd in Lommel en kan ik met klanten in deze regio persoonlijk afspreken wanneer mogelijk en gewenst.

Met al de moderne communicatiemogelijkheden werk ik echter ook even vlot samen met mensen op locaties die ver buiten Lommel zijn.

Zo kunnen we bijvoorbeeld telefoneren en/of videochatten om op die manier toch persoonlijk contact te behouden.