fbpx

Over mij

Leer mij beter kennen

Hey, ik ben Vince

Al vanaf jonge leeftijd hield ik mij bezig met ontwerpen en ontwikkelen, vooral websites bleken uiteindelijk mijn passie te zijn. Hierin heb ik mij dan ook verder verdiept tijdens mijn hogere studies, in mijn vrije tijd en nu dus ook in mijn eigen zaak.

Naast websites ontwerp ik ook graag logo’s en verdiep ik mij met plezier in online marketing.

Als een echte ‘nerd’ hou ik mij ook wel eens graag bezig met videospelletjes. Daarnaast kan je mij in het weekend zien zwoegen op de voetbalvelden van FC Bar-a-Bass.

Samen sterk

Eén persoon kan natuurlijk niet alles. Daarom doe ik, indien nodig, beroep op een netwerk van professionele partners. Op deze manier kan ik de kwaliteit van mijn diensten verhogen en je nog beter ondersteunen. 

Zo schakel ik bijvoorbeeld een copywriter in voor teksten die aanzetten tot actie of een fotograaf om je bedrijf perfect in beeld te brengen. Mensen met expertise en passie voor hun vak die bijdragen aan een kwaliteitsvol eindproduct. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat het gewenste eindresultaat bereikt of zelfs overstijgt kan worden.

Graag eens samenwerken?

Vul dan gewoon even je contactgegevens in en dan neem ik contact met je op om jouw project eens vrijblijvend te bespreken. Je kan er alleen maar wijzer van worden.