fbpx

Logo & huisstijl

Een moderne en overtuigende look voor je bedrijf

Een impactvolle look

Een logo of huisstijl laten maken is belangrijker dan velen denken. Ze zorgen voor een eerste indruk bij potentiële klanten, en deze is cruciaal om ze te kunnen overtuigen van je bedrijf.

Zorg er dus voor dat je een uniek logo laat maken met een bijhorende huisstijl die samen een positieve impact hebben op de opinie van je potentiële klanten.  

Huisstijl ontwerp

Naast een logo is een kenmerkende en unieke huisstijl cruciaal voor een dynamische onderneming. Deze kan terugkomen op visitekaartjes en briefpapier, maar ook je sociale media kunnen een nieuwe look krijgen. 

Met een moderne huisstijl vorm je een samenhangend geheel waardoor je steeds professioneel overkomt naar je potentiële en bestaande klanten.

 

100% jouw eigendom

Na aflevering van het project zijn de eigendomsrechten volledig van jou. Je hebt tenslotte betaald voor het ontwerp, dan hoor je er ook baas over te zijn.

Kwaliteitsvolle bedrukking

Naast het ontwerpen van je nieuwe logo en huisstijl kan ik je ook bijstaan bij de bedrukking. Dankzij een samenwerking met een professionele drukkerij zorgen we voor kwaliteitsvolle bedrukking van jouw merkmaterialen.

Logo en huisstijl laten maken?

Vul dan gewoon even je contactgegevens in en dan neem ik contact met je op om jouw project eens vrijblijvend te bespreken. Je kan er alleen maar wijzer van worden.

Voor een logo maak ik altijd 3 concepten waar je uiteindelijk je favoriete uit kan kiezen. Deze zal vervolgens verder uitgewerkt worden tot het eindresultaat.

Voor andere ontwerpen wordt er meestal gewerkt met 1 concept dat aan jouw wensen voldoet, maar ook hier zijn meerdere concepten mogelijk.

Simpel, elk bestandstype dat je nodig hebt. Je zal je logo en andere ontwerpen in de meest gangbare bestandstypes krijgen. Geschikt voor online en offline gebruik.

Heb je nog vragen? Contacteer mij dan vrijblijvend.