fbpx

Realisaties

Een kijk op enkele van mijn vorige projecten

CubIQ Design

CubIQ-Design maakt modulaire oplossingen voor in de tuin zoals een poolhouse, tuinkantoor of zorgwoning.

Met hun nieuwe website krijgt een bezoeker direct het gevoel van de luxe en kwaliteit die ze aan hun klanten leveren.

Een getalenteerde freelancer maakte realistische 3D-renders van enkele voorbeeldprojecten die nu goed tot hun recht komen op de website.

OrthoQuint

Bij OrthoQuint krijg je orthomoleculair voedingsadvies en therapie op maat.

Er werd een modern logo met bijpassende huisstijl uitgewerkt. Ook een website kon uiteraard niet ontbreken en zet de lijn van de huisstijl verder.

Op de website kunnen klanten heel eenvoudig een afspraak inplannen op een overzichtelijke agenda met beschikbare uren.

Toptel Data

Toptel-data voorziet data aan zijn klanten om succesvolle marketingacties te kunnen uitvoeren.

Met behulp van een nieuwe overzichtelijke website zal ook hun eigen marketing nog beter verlopen.

Aangezien ze ook klanten in het buitenland hebben is de website volledig tweetalig (Nederlands en Engels) om het bereik te vergroten.

Kinderkribbe Ter Duinen

Kinderkribbe Ter Duinen is een kleurrijk kinderdagverblijf dat kwaliteitsvolle opvang aanbiedt.

Het kleurrijke vind je ook terug op hun nieuwe website met veel leuke illustraties.

De ouders kunnen eenvoudig de nodige documenten terug vinden en foto’s van hun kindjes bekijken op een beveiligde pagina om zo de privacy te behouden.

5/5
"Hallo Vince, we zijn zeer tevreden van de website die je voor ons gemaakt hebt!

Gezien wij geen enkele voorkennis hadden van je kwaliteiten, capaciteiten en werkwijze was het voor ons toch even afwachten wat het resultaat zou zijn.

We kunnen nu alleen maar tevreden terugkijken en zijn blij dat we met jou in zee gegaan zijn. Niet alleen de kwaliteit komt overeen met hetgeen dat wij verwacht hadden maar ook de manier van werken, flexibiliteit en snelheid met daaraan gekoppeld een zeer correcte prijs, kortom prijs/kwaliteit zijn meer als in orde.

Ook de wijze waarop je ons wegwijs gemaakt hebt op de website en bij het maken van blogs daardoor kunnen we nu veel zelf maar we kunnen nog steeds rekenen op je "afterservice".

Wij kunnen alleen maar aan onze collega-ondernemers aanraden om met jou samen te werken, ze zullen zeker niet teleurgesteld zijn!"
Isabelle Reinders
Toptel-Data
5/5
"Vince heeft voor ons een mooie en zeer duidelijke website gemaakt. Hij heeft volledig volgens onze wensen een professionele website ontwikkeld. Dit komt de opstart van onze firma alleen maar ten goede. Knap werk geleverd Vince!"
Hilde Willekens
CubIQ Design
5/5
"We hadden een hele goede samenwerking met Vince. Hij hielp ons bij het ontwerpen van een mooie website, volledig op maat gemaakt, rekening houdend met onze wensen. Hij gaf professioneel advies en tips om tot een gebruiksvriendelijke website te komen. We kunnen deze nu zelf gemakkelijk aanpassen en beheren. Tijdens het proces konden we steeds met onze vragen bij Vince terecht en ook nu volgt er steeds een snelle reactie op een vraag.
Kortom een prachtige website als resultaat en een uitstekende service!"
Hanne Hendriks
Kinderkribbe Ter Duinen

Ook eens samenwerken?

Plan dan nu een volledig gratis en vrijblijvende afspraak in.